0

Jak smazat fotky, které jsem si nahrál/a do editoru?

Pokud jste do editoru nahrál/a fotky, které do svého výrobku nechcete použít a překážejí Vám, jednoduše je podle následujícího návodu vymažte.

Aktualizováno 01. prosinec 2020

1. Přihlaste se

Klikněte na “Přihlásit se” v pravém horním rohu stránek.

Vyplňte své přihlašovací údaje a klikněte na "Přihlásit se".

2. Jděte do svého profilu

Jakmile se přihlásíte ke svému účtu, v pravém horním rohu stránek klikněte na ikonku uživatele s vaší e-mailovou adresou, případně s vaším jménem, pokud jste si již ve svém profilu vyplnili vaše osobní údaje.

3. Jděte do sekce "Správa fotek"

V sekci Váš profil zvolte záložku “Správa fotek”. Zde jsou uloženy veškeré fotografie, které jste nahrál/a. Jsou seřazeny podle data přidání.

4. Označte a vymažte vybrané fotky

Najeďte kurzorem na fotku, kterou chcete odstranit. Zobrazí se na ní ikona Odpadkového koše, na kterou kliknete a tadáá, fotka je smazána.
⚠️Pozor, tyto fotografie po vymazání již nejde obnovit a pokud byste se k nim chtěli přece jen vrátit, musíte je do svého účtu nahrát znovu.

5. Odstraňte více fotografií zároveň

Pokud chcete odstranit více fotek najednou, můžete vybrat celý den označením čtverečku vedle data, vymažou se tak všechny fotografie nahrané v tento den.