0

Můžu si objednávku po vytvoření prohlédnout nebo ji sdílet?

Ano.

Aktualizováno 29. březen 2021

Přihlašte se do svého účtu - Hotové projekty - ikonka Sdílet - poslední ikonka pro odkaz - otevřete si ji v novém okně a zobrazí se vám náhled knihy, tak jak byla vytvořena a objednána. Tento odkaz můžete i dále sdílet.